Tecnorent desplega plataformes elevadores al Circuit de Montmeló
per al Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 el 2023


tornar


Parets del Vallès, 19 de juny de 2023 - Tecnorent, líder al sector de lloguer de maquinària i equips industrials, ha proporcionat plataformes elevadores d'última generació al Circuit de Montmeló per al Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 el 2023. Aquesta col·laboració ha estat clau per garantir l'eficiència i la seguretat en les tasques de manteniment i muntatge prèvies a l'emocionant esdeveniment.


El Circuit de Barcelona-Catalunya, ubicat a Montmeló, és reconegut internacionalment per allotjar carreres d'automobilisme d'elit. Amb el seu traçat desafiant i emocionant, el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 atrau pilots i aficionats de tot el món. Davant la magnitud d'aquest esdeveniment, Tecnorent ha desplegat una flota de plataformes elevadores per facilitar les tasques de muntatge i manteniment necessàries al circuit.


Les plataformes elevadores subministrades per Tecnorent ofereixen una solució segura i eficient per accedir a diferents alçades al circuit. Amb la seva capacitat d'elevació i maniobrabilitat, els equips permeten als treballadors fer tasques de muntatge de tanques, il·luminació i sistemes de seguretat, així com tasques de manteniment a les instal·lacions.


"Estem entusiasmats de ser part del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Montmeló", va expressar Víctor Herp, representant de Tecnorent. "La nostra prioritat és brindar solucions d'accés en alçada fiables i eficients als nostres clients. En proporcionar aquestes plataformes elevadores d'última generació, estem contribuint a que l'esdeveniment sigui un èxit i garantir la seguretat de tots els involucrats".


Les plataformes elevadores seleccionades per a aquest esdeveniment compleixen els més alts estàndards de seguretat i estan equipades amb característiques avançades, com ara controls precisos i estabilitzadors que garanteixen l'estabilitat en terrenys irregulars. Això permet que els treballadors facin les seves tasques de manera segura i eficient, optimitzant els temps de muntatge i manteniment.


La col·laboració entre Tecnorent i el Circuit de Montmeló destaca el compromís de l'empresa de proporcionar solucions d'accés en alçada de qualitat en esdeveniments de gran envergadura. L'experiència de Tecnorent en el subministrament d'equips industrials i el seu enfocament en la satisfacció del client han estat clau per consolidar la reputació al mercat.


Tecnorent convida els entusiastes de la Fórmula 1 i els professionals de l'automobilisme a apreciar el paper fonamental de les plataformes elevadores en el desenvolupament exitós del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Montmeló. Per obtenir més informació sobre els serveis de lloguer de maquinària i equips industrials de Tecnorent, els interessats poden visitar el lloc web de l'empresa o posar-se en contacte amb el vostre equip d'atenció al client.


Tecnorent desplega plataformes elevadores al Circuit de Montmeló per al Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 el 2023DEMANAR PRESSUPOST