3 recursos per a constructors


tornar


1 - Procore

Es tracta d'un programari específicament dissenyat per operar al núvol. A través seu, el Project Manager accedeix a un tauler d'instruments d'una sola pàgina on pot gestionar les tasques del projecte i supervisar-ne el progrés. A més, ofereix una eina de gestió de dibuix molt útil en aquells casos que calgui visualitzar les obres i el grau d'evolució.


2 - BuildTools

Originària de Minneapolis, als Estats Units, aquesta plataforma està dissenyada per a aquells projectes personalitzats o d'autor. El seu principal avantatge és que permet als gestors de projectes fer tots els canvis que calgui per a l'adequació del projecte. També gestiona la comunicació i la programació del mateix, integrant elements com a tasques, pressupost, terminis, documents, entre d'altres. Aquesta s'aconsegueix al mercat per un preu assequible.


3 - Co-construct

És una de les eines més genèriques del sector. Basada en un model web i mòbil, ofereix a lusuari les eines per a la gestió bàsica dun projecte, entre les quals es destaquen un calendari de dates i seguiment de tasques. Compte, a més, amb una secció de comentaris en què els participants poden compartir aspectes relatius al projecte en temps real. És vigent des de l'any 2005.


DEMANAR PRESSUPOST