Reforma i projecte en instal·lacions d'Amazon


tornar


El nou centre logístic que Amazon ha construït al Prat ha iniciat aquest mes d'octubre les primeres operacions. Fonts de la companyia han assegurat a EL FAR que la infraestructura ja està en la seva "fase d'arrencada" a nivell intern. I que un cop finalitzada es podran començar a emetre els primers enviaments. Tot i això, encara no han pogut confirmar a aquesta redacció la data exacta de la inauguració oficial.


El centre ocupa una superfície de 63.000 metres quadrats (equivalent a vuit camps de futbol) i crearà 1.500 llocs de treball fixos en un termini de tres anys. "En aquest moment, el centre es troba en fase d'arrencada, i per això el nombre de persones fluctua, també en funció de la demanda que genera el propi negoci", asseguren des de la companyia.


Però el que és clar és que requerirà treballadors amb perfils molt diversos: des de directors d'operacions, enginyers, personal de recursos humans i informàtics, fins a professionals que s'encarregaran de preparar les comandes. "A més, atès que aquest centre estarà equipat amb la darrera i més avançada tecnologia Amazon Robotics de tota la UE, també comptem amb perfils professionals especialitzats per donar suport a aquesta innovadora tecnologia" afegeixen les mateixes fonts.


DEMANAR PRESSUPOST