Plataformes elevadores a Girona


tornar


Plataformes elevadores a Girona, lloguer i venda de maquinària elevadora per a la Indústria i el sector de la construcció, Tecnorent fa més de 30 anys d'experiència que ofereix assessorament i lloguer de plataformes elevadores a empreses i professionals. Comptem amb una flota de més de 400 màquines amb 50 variacions de models diferents.


Oferim solucions que faran que el servei al client sigui de qualitat. Aportem serveis addicionals d'assessorament, visita, entrega, recollida i més, que faran que el vostre servei s'ofereixi amb l'excel·lència i professionalitat amb què se'ns caracteritza.


Amb Tecnorent, obtindran la millor qualitat i la major seguretat a totes les nostres plataformes elevadores. La nostra visió principal és convertir-nos en l'empresa líder del sector a Catalunya, fent arribar les nostres plataformes al lloc que el client vulgui, així com proporcionar un servei a l'alçada a tots els nostres clients.


Des de fa més de 30 anys, hem treballat en petits, mitjans i grans projectes com són ponts, aeroports, ports marítims, obres de construcció i altres tipus de projectes. A més, hem ofert els nostres serveis a les principals empreses de construcció, obra civil, manteniment i producció industrial.


Contacti amb nosaltres per rebre assessorament personalitzat, us informarem sobre la plataforma més idònia per a la vostra obra o servei.
DEMANAR PRESSUPOST