Lloguer de Camió CistellaUna de les nostres plataformes més sol·licitades són els camions cistella, en què col·laborem amb la marca Socage empresa líder al sector de plataformes aèries, et garantim un servei professional i de qualitat. A Tecnorent, el client és el més important per a nosaltres és per això que comptem amb les millors marques quant a plataformes elevadores ens referim. Des de fa més de 30 anys, Tecnorent ofereix el millor servei en el lloguer i la venda de plataformes elevadores, així com comptar amb una flota superior a les 400 màquines, també comptem amb grans marques pertanyents al sector de les plataformes elevadores.


És per això que avui es comentarà sobre una de les marques més importants que disposem dins del nostre catàleg que és la marca Socage. Per això, parlarem sobre els nostres camions cistella que són una de les màquines que tenen més demanda, aquestes màquines solen utilitzar-se en obres com la neteja d'edificis i manteniment i instal·lació en enllumenat públic.


LLOGUER DE CAMIÓ CISTELLA AMB PLATAFORMA ELEVADORA


Un altre tipus de projecte en què se sol utilitzar aquest tipus de plataformes són per a manteniment de jardins que requereixen una major altura de la que es pugui assolir amb altres màquines. També, es poden utilitzar per a instal·lacions de decoració a la via pública com, per exemple, quan se celebren festes majors, nadal, dia de reis, etc. Algunes de les característiques que té aquest tipus de camionetes són les següents. Les camionetes cistella tenen un accés segur a la plataforma de treball. Les camionetes cistella compten amb un pal d'alumini per a una estabilitat òptima. Cistella per a una persona sense estabilitzador de sèrie amb un pes total de 120 quilograms.


Circuit de respatller amb bomba elèctrica independent amb totes les funcions de manipulació per a una màxima seguretat. Cadena transportadora de la mànega inserida dins del pal per a una protecció òptima. Parada/arrencada del motor a la cistella. Mesurador d'hores. Controls accessibles per a tots els moviments. Aquest tipus de vehicle permet desplaçar-se d‟un punt a un altre del projecte o obra de manera més ràpida. A més, inclou una plataforma al seu xassís, cosa que permetrà treballar a l'encarregat de forma correcta i còmoda. D'altra banda, com comentem anteriorment per a aquest tipus de plataformes comptem amb la col·laboració de Socage, aquesta empresa és coneguda com un dels productes més grans quant a plataformes elevadores, ja que des de fa més de 40 anys estan especialitzades en la producció de plataformes per a treball aeri sobre camió.


Les camionetes cistella d'última generació d'aquesta empresa es caracteritzen per portar incorporats estabilitzadors amb anivellació automàtica, còmoda, de fàcil maneig per augmentar la rapidesa, la productivitat, l'eficàcia i la seguretat. Una altra de les raons per les quals treballem amb Socage, és perquè sempre intenten mantenir una bona presència al mercat.


D'aquesta manera, els clients amb qui han treballat solen quedar sempre satisfets. A més, són constants en l'increment de la xarxa de tallers i distribuïdors tant a Espanya com a Portugal. Socage també és coneguda pel seu excel·lent servei postvenda, així com el desenvolupament de nous productes que fan a Socage una de les empreses líders al sector de plataformes elevadores. Dins la nostra web podràs trobar més informació dels nostres camions cistella, així com els nostres diferents tipus de màquines elevadores. Què esperes? Llogueu amb Tecnorent, us garantim que tindreu un servei de qualitat, així com les millors plataformes.


Pugem junts?


Lloguer de Camió Cistella

DEMANAR PRESSUPOST