ESP

Coneix més sobre les nostres plataformes de tisora

Coneix més sobre les nostres plataformes de tisora


tornar


Les plataformes de tisora ​​són un tipus de plataforma elevadora mòbil de personal utilitzada freqüentment en aplicacions de construcció i manteniment d'instal·lacions. Estan dissenyades per elevar treballadors i les seves eines a alçades de feina que van des dels 5,9 m fins als 17,9 m.


Les plataformes de tisora, que habitualment són màquines autopropulsades, reben el nom del mecanisme d'elevació: una pila de tubs creuats que funcionen en forma de tisora ​​durant la pujada i la baixada de la cistella. Avui dia, un dels equips més habituals que es troben a flotes de lloguer i llocs de treball és la plataforma de tisora ​​elèctrica de 19 peus d'alçada, com el model Genie® GS™-1932.


Les plataformes de tisora ​​es classifiquen a més com a plataformes de tisora ​​elèctriques o plataformes de tisora ​​tot terreny, en funció de l'aplicació per a la qual estan dissenyades. Les plataformes de tisora ​​elèctriques són màquines compactes amb pneumàtics massissos que no deixen marca, destinades a ser utilitzades sobre superfícies tipus llosa de formigó.


Les nostres plataformes de tisora ​​elèctriques es poden desplaçar a través de portes simples o dobles, segons el model, cosa que els permet accedir a aplicacions i llocs de treball d'accés restringit.


DEMANAR PRESSUPOST