Ampliem Flota amb les Noves plataformes elevadores Bravi Leonardo HD


tornar


A TECNORENT, ens enorgulleix anunciar la incorporació de noves unitats de la plataforma elevadora Bravi Leonardo HD a la nostra flota. Aquesta adquisició reforça el nostre compromís amb la innovació i l'excel·lència al servei, proporcionant als nostres clients les eines més avançades per als seus projectes.


Descobreix el Bravi Leonardo HD


El Bravi Leonardo HD és una plataforma elevadora compacta i versàtil, dissenyada per optimitzar les tasques en alçades. Ja sigui en la construcció, manteniment o treballs a magatzems, aquesta màquina es destaca pel seu rendiment i seguretat.

Principals Avantatges del Bravi Leonardo HD


1. Disseny Compacte: La seva mida reduïda permet maniobrar en espais estrets i confinats, cosa que ho fa perfecte per a entorns urbans, magatzems i centres comercials.

2. Alçada de Treball Extensible: Amb una alçada de treball de fins a 4,9 metres, facilita l'accés a àrees elevades, permetent als operaris realitzar tasques de manteniment i reparació amb més comoditat.

3. Capacitat de Càrrega: Amb una capacitat de càrrega de fins a 180 kg, el Bravi Leonardo HD pot transportar tant a l'operari com a les seves eines i materials, optimitzant el temps i l'eficiència del treball.

4. Eficiència Energètica: Equipat amb bateries de llarga durada, aquesta plataforma pot operar durant tota la jornada laboral sense necessitat de recàrregues freqüents, assegurant un rendiment constant.

5. Seguretat avançada: La seguretat de l'operari és una prioritat. El Bravi Leonardo HD té sistemes d'estabilització i frens automàtics i proporciona una plataforma de treball segura i estable.

6. Fàcil d'Operar: La seva interfície de control intuïtiva permet que qualsevol operari, independentment de la seva experiència prèvia, pugui manejar la màquina amb facilitat i confiança.


Compliment de Normes de Seguretat

Les noves unitats de les Plataformes Elevadores Bravi Leonardo HD compleixen totes les normes i requisits de seguretat establerts per IPAF (International Powered Access Federation) i ANAPAT (Associació Nacional de Llogadors de Plataformes Aèries de Treball). Això garanteix que els nostres equips no només siguin eficients i moderns, sinó també segurs i conformes amb els estàndards més rigorosos de la indústria.


Beneficis per als nostres clients


L'ampliació de la nostra flota amb el Bravi Leonardo HD porta nombrosos beneficis per als nostres clients, entre ells:


- Major Disponibilitat: Amb més unitats disponibles, podem satisfer la demanda dels nostres clients de manera més eficient i oportuna.

- Reducció de Temps d'Espera: En disposar de més equips, disminueixen els temps d'espera per a lloguers i serveis, agilitzant l'inici dels seus projectes.

- Productivitat Millorada: Equips més avançats i eficients permeten completar feines en menor temps, reduint costos i augmentant la productivitat.

- Seguretat Garantida: Complir les normes de IPAF i ANAPAT assegura que els nostres clients treballin amb equips que han passat els controls de seguretat més estrictes.


Disponibilitat a les nostres delegacions

Les noves plataformes Bravi Leonardo HD estan disponibles per a lloguer a les nostres delegacions de Barcelona, ​​Girona i Vic. D'aquesta manera, assegurem que els nostres clients en aquestes regions puguin accedir fàcilment als equips més moderns i eficients per als vostres projectes.


A TECNORENT, estem dedicats a proporcionar solucions de lloguer d'equips que impulsin l'èxit dels seus projectes. L'adquisició del Bravi Leonardo HD és una prova més del nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció del client.


Gràcies per triar TECNORENT com a soci de confiança!


Per a més informació sobre els nostres serveis i disponibilitat d'equips, visiteu el nostre lloc web o poseu-vos en contacte amb el nostre equip d'atenció al client. Estem aquí per ajudar-lo a assolir noves altures!


Ampliem Flota amb les Noves plataformes elevadores Bravi Leonardo HD

DEMANAR PRESSUPOST